Nieuwbouwproject: Van Vlietstraat, Nieuw-Lekkerland

In 2019 zijn de 14 duplexwoningen en 1 eengezinswoning aan de Van Vlietstraat in Nieuw-Lekkerland gesloopt. Tegelijkertijd zijn ook de ca. 43 garages op het achterliggende terrein verwijderd. Het terrein ligt in de wijk Middelweg in het westelijk deel van Nieuw-Lekkerland.
Op de nieuwe locatie worden 8 eengezinswoningen en 16 beneden- en bovenwoningen gebouwd.

art impression Van Vlietstraat 3

De 8 nieuwe grondgebonden woningen liggen aan de Van Vlietstraat en hebben een voor- en achtertuin. In de achtertuin staat een houten berging. De woning bestaat uit twee woonlagen met een plat dak. De woningen zijn ca. 70 m2 groot en hebben twee slaapkamers. Ideaal voor starters op de woningmarkt.


De woningen worden uitgevoerd als Nul-Op-de-Meterwoning. Dat betekent dat de woning net zoveel energie opwekt als door de bewoners (bij normaal gebruik) wordt verbruikt. De woningen zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp. Het platte dak wordt voorzien van zonnepanelen.

De 16 beneden- en bovenwoningen liggen tussen de grondgebonden woningen en het water. De benedenwoningen hebben een eigen terras en de bovenwoningen een balkon. Aan het terras grenst de gemeenschappelijke tuin. De berging van een beneden- en bovenwoning zit vast aan de berging van de grondgebonden woning. De woningen zijn ca. 45 m2 groot en hebben één slaapkamer. De woningen zijn bedoeld voor eenpersoonshuishoudens.

Thuis-berichten

U kunt hieronder klikken om de uitgebreide versie van het artikel in Thuis te lezen.

Eerste steen Van Vlietstraat

0
EENGEZINSWONINGEN
0
BENEDEN- EN BOVENWONINGEN

Nieuwsbrief

Via deze nieuwsbrieven informeren wij u uitgebreid over de ontwikkelingen in het nieuwbouwproject ‘Van Vlietstraat’.