Verduurzaming: Schoonenburglaan, Floris V straat en Albrechtstraat, Nieuw-Lekkerland

Lek en waard Wonen is al enkele jaren bezig met het verduurzamen van haar woningen. Daarvoor isoleren we de vloeren, de gevels en het dak en vervangen we enkel glas door HR++ beglazing. Ook de woningen aan de Schoonenburglaan, Floris V straat en de Albrechtstraat zullen geïsoleerd worden. Daarnaast zal de uitstraling van de woningen verbeterd worden.

Verduurzaming Schoonenburglaan, Floris V straat en Albrechtstraat Nieuw-Lekkerland

Het isoleren gebeurt door de gevels in te pakken met een buitengevelisolatiesysteem. De afwerking bestaat uit stucwerk en houten delen.

Het glas in de kozijnen, ramen en deuren wordt vervangen door HR++-beglazing en nieuwe ventilatieroosters. Ook zullen alle kozijnen geschilderd worden.

Het dak wordt opnieuw geïsoleerd en er worden nieuwe dakpannen op gelegd. Ook de schoorstenen en de dakramen worden meegenomen. In de keuken wordt  een stopcontact (Perilex) voor inductie koken aangebracht.

Nieuws

2000
UITVOERING IN DE LOOP VAN:

Nieuwsbrief

Via deze nieuwsbrieven informeren wij u uitgebreid over de ontwikkelingen in het verduurzamingsproject ‘Schoonenburglaan, Floris V straat en Albrechstraat’.