Nieuwbouwproject Groot Ammers: Emmastraat

Het nieuwbouwproject in Groot Ammers is aan de Emmastraat gerealiseerd. Op de locatie van het tijdelijke speelveld zijn in 2016 vier woningen gesloopt. Lek en Waard Wonen heeft hier vier eengezinswoningen teruggebouwd. In april 2021 heeft de sleuteloverdracht aan de huurders plaatsgevonden. De gemeente zorgt nog voor een herinrichting van het kruispunt en het parkeren in de buurt.

_MG_1039

De nieuwe grondgebonden woningen hebben een voor- en achtertuin. In de achtertuin staat een houten berging. De woning bestaat uit twee woonlagen met een plat dak. De woningen zijn ca. 70 m2 groot en hebben twee slaapkamers. Ideaal voor starters op de woningmarkt.

De woningen zijn uitgevoerd als Nul-Op-de-Meterwoning. Dat betekent dat de woning net zoveel energie opwekt als door de bewoners (bij normaal gebruik) wordt verbruikt. De woningen zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp. Het platte dak is voorzien van zonnepanelen.

Nieuws

Het laatste nieuws over de ontwikkelingen van dit project leest u via onderstaande nieuwsberichten.

22 april 2021

Huurders blij met nieuwe duurzame woning in Emmastraat (Gr Amm)

Op 8 april heeft de sleuteloverdracht plaatsgevonden van vier duurzaam gebouwde woningen aan de Emmastraat in Groot-Ammers.Het gaat om nul-op-de meter woningen, wat betekent dat de […]
6 november 2020

Hoogste punt Emmastraat

De bouw van vier eengezinswoningen in de Emmastraat te Groot-Ammers heeft in november het hoogste punt bereikt. De wens van omwonenden is om meer parkeerplaatsen te […]
0
EENGEZINSWONINGEN
ca. 0
m2 groot

Thuisberichten

Hieronder kunt u artikelen in ons bewonersblad Thuis over het nieuwbouwproject ‘Emmastraat’ lezen.

Nieuwsbrief

Via deze nieuwsbrieven informeren wij u over de ontwikkelingen in het nieuwbouwproject ‘Emmastraat’.