Nieuws

 

Winnaars bouw-kleurplaat open dag

Tijdens onze open dag op 7 oktober jl. konden de kinderen een bouw-kleurplaat meenemen.

Veel bezoek voor Lek en Waard Wonen tijdens opening en open dag

Zowel tijdens de opening op vrijdag 6 oktober, als tijdens de open dag op 7 oktober zijn heel wat mensen de drempel van het verbouwde kantoor van Lek en Waard Wonen over gegaan.

opening1

Zowel tijdens de opening op vrijdag 6 oktober, als tijdens de open dag op 7 oktober zijn heel wat mensen de drempel van het verbouwde kantoor van Lek en Waard Wonen over gegaan.

Op vrijdag 6 oktober verrichtten de voorzitters van de huurdersverenigingen gezamenlijk de officiële opening van het verbouwde kantoorpand. Zij waren hiervoor gevraagd omdat de huurdersverenigingen de huurders vertegenwoordigen en de corporatie is er tenslotte voor de huurders!

Het kantoorpand is verbouwd om alle medewerkers na de fusie van 1 april jl. een werkplek te kunnen bieden. Directeur-bestuurder Adrie Tukker-Blok wees er in haar openingstoespraak op dat Lek en Waard Wonen door de fusie in staat is om het hoofd te bieden aan alles wat de overheid van een corporatie vraagt maar ook laagdrempelig en betrokken kan blijven. Dat is wat de corporatie wil: er zijn voor de huidige en toekomstige huurders.

Op zaterdag 7 oktober vond de open dag plaats die samenviel met de landelijke ‘Dag van het huren’. Een paar honderd huurders en belangstellenden uit alle kernen waarin de corporatie werkzaam is, kwamen even een kijkje nemen en/of lieten zich informeren over allerlei zaken waar een huurder zoal mee te maken kan hebben. Er was een wedstrijd voor zowel volwassenen als kinderen uitgeschreven, bezoekers konden ideeën in een ideeënbus achterlaten, voor de kinderen was er een springkussen en een ballonnenkunstenaar en met de consumptiebonnen die bij de uitgang aan de bezoekers werden meegegeven konden zij op het gezellig ingerichte buitenterrein een verse koffie/thee, een frietje en een ijsje ophalen.

_DSC0703 _DSC0663

_DSC0656 _DSC0654

 

 

 

Samenwerking tussen Huurdersverenigingen en Lek en Waard Wonen

Op 29 augustus 2017 hebben de directeur-bestuurder van Lek en Waard Wonen en de voorzitters van Huurdersvereniging Nieuw-Lekkerland en Huurdersvereniging Lek en Waard Wonen een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Tuinonderhoud

Lek en Waard Wonen hecht veel waarde aan de leefbaarheid in elke buurt!

Uw tuin is hier een belangrijk onderdeel van. Om de kwaliteit van de buurt op peil te houden, voeren wij periodiek tuincontroles uit in de wijken.

KWH = Kwaliteit Woningcorporaties Huursector

Ik ben benaderd door KWH. Wat is dit?
Lek en Waard Wonen biedt u graag een goede dienstverlening. Wij proberen deze steeds aan te passen en te verbeteren.
Graag willen wij weten of u tevreden bent over onze dienstverlening. Het is daarom mogelijk dat u de komende tijd benaderd wordt door onderzoeksbureau DESAN. Zij werken in opdracht van KWH, het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector.

Medewerkers Lek en Waard Wonen aan het werk in het vernieuwde kantoor

Op maandag 29 mei jl. zijn de medewerkers van Lek en Waard Wonen aan het werk gegaan in het vernieuwde kantoor aan de Dorpslaan.